Greenfeeavgifter 2019
Alla dagar 500kr

Reducerad greenfee för gäst till medlem (gäller ej greefeemedlem)
Gäst greenfee är 350kr för 18 hål. Gäller då du(ej greefeemedlemskap) och din gäst spelar vid samma tillfälle(en gäst per medlem)

Samarbete klubbar emellan:
Klövsjö/Vemdalens gk, Åre GK, Timrå GK, Hussborg GK, Hudiksvalls GK, Sörfjärdens GK och Sollefteå GK.

Seniorer 300kr/junior 150kr

Samarbetsavtalet med Öjestrands GC innebär fritt spel för deras fullbetalande medlemmar på vår bana.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är 200 kr
Juniorer 100 kr

Hyra Golfbil
Körkort , Ålder 18 år 300 kr/ gång, med läkarintyg 200 kr/gång.
3000 kr/säsongskort för 1 person
4500 kr/säsongskort för 2 personer

INNAN RUNDAN
Innan din golfrunda vill vi att samtliga i bollen besöker oss i receptionen för ankomstregistrering. Då får vi också tillfälle att ge dig dagsaktuell och därmed värdefull information om rådande förhållanden på banan. Vi använder vi ett teemärkningssystem som kallas hektometer. Vi har ersatt färgerna på tee med siffror som är en förkortning av hur lång banan spelas (från respektive tee). Om du väljer att spela exempelvis tee 56 så spelas banan över c:a 5600 meter. Är du tveksam kring vilken tee som passar dig bäst, rådfråga oss i receptionen.

Hitta hit

Sundsvalls Golfklubb är belägen i Skottsund ca 12km kilometer söder om Sundsvall. Från E4 norr/söder sväng av vid Cirkle K följ gamla E4 till Kvissleby, sväng vänster mot Skottsund sedan skyltat.

Introduktionskort

Sundsvalls Golfklubb välkomnar dig som är innehavare av något av följande introduktionskort och erbjuder fritt* spel en gång per år.

• SGF Nordic Golf Union
  • GAF Golf Administratörernas Förening
  • SGA Swedish Greenkeepers Association
  • PGA Professional Golfers Association

Sundsvalls Golfklubb följer Svenska Golfförbundets policy för användande av introduktionskort. Vår policy medger spel på ovan nämnda kort med reservation för att endast ett kort per dag medges och beroende på bokningsläget för dagen. Kortet kan användas en gång per år.

* En förutsättning för fritt eller rabatterat spel med introduktionskort är att innehavaren i god tid föranmäler sitt besök till klubbchef eller Professional.

GREENFEE KONTROLLER

Vi utför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb.