Vi välkomnar vår nya krögare

Hej!

Jenny heter jag som kommer att driva restaurangen på Sundsvalls Golfklubb i sommar. Jag är född och uppvuxen i Helsingborg. För 3 års sedan testade jag mina vingar då jag flyttade hit till Sundsvall, här trivs jag bara bättre och bättre. Under somrarna i mitt liv har jag bott i en sommarstuga ute på Åstön och jobba inom restaurangbranschen. Senaste 4 åren har jag jobbat på en restaurang och klättrat från servitris till restaurangchef. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv och glad tjej som gillar att prata.

Tanken med restaurangen i sommar är att servera bra och prisvärd mat. Det kommer finnas både smörgåsutbud, lunch och al a carte meny. Under lunchen kommer svensk husmanskost att ligga i fokus. Vi satsar på ett bra utbud med bra produkter både i restaurangen och i kiosken. Det kommer även finnas möjlighet till event och konferenser.

Jag ser fram emot att träffa er i sommar!

/Mvh Jenny Ottinger, Krögare Sundsvalls Golfklubb

Mail: jenny.ottinger1995@hotmail.com     Mobil: 072-530 80 08