Här kommer vi samla all information gällande banprojektet

2021-03-16 fattade Sundsvalls Golfklubbs föreningsstämma ett historiskt beslut. På föreningsstämman närvarade ca 20 % av klubbens röstberättigade medlemmar vilket är en rekordnotering för en föreningsstämma. 90 % av rösterna föll på att vi ska starta upp ett ombyggnadsprojekt för vår bana. Det är länge sedan klubben beslutade om en så stor investering i vår viktigaste tillgång. Något som vi förhoppningsvis kommer få glädjas åt i många generationer framöver. På den här sidan och några andra som du hittar under banan i huvudmenyn kommer vi att samla den information vi har om projektet. Om du saknar något så maila gärna till svante.berggren@gmail.com så kommer vi fortsätta att bygga ut sidorna med ytterligare information.

Fokus i framtagande av denna masterplan har legat på

• Spelsäkerhet
  • Spelupplevelse
  • Bygga tee som passar alla HCP grupper beroende på slaglängd
  • Kunna fortsätta våran juniorsatsning och övrig träningsverksamhet
  • Om möjligt ansluta hål 9 till klubbhuset
  • 18 hål spelbara under ombyggnaden
  • Värna om dagens närhet till range och övrigt runt klubbhuset
  • Förbättra träningsområden

I detta alternativ ser vi att fördelarna överväger nackdelarna som finns med alla förslag och vi skapar möjlighet att fortsätta utveckla vår verksamhet för att även i framtiden ha ett starkt erbjudande till medlemmar, gäster och partners. Se den detaljerade kartbilden över vår framtida bana här: SundsvallsGK-Masterplan-20200809

Här finns övriga informationssidor som kan vara värda ett besök om du vill veta mer om banprojektet.

Här kan du se en mycket intressant film om hur bland annat Pierre Fulke ser på banutveckling. Filmen är ca 50 minuter men har du en stund över så är det mycket lärorikt kring vad och framförallt varför vi gör det vi gör just nu på Sundsvalls Golfklubb.