Information Covid-19

På Sundsvalls Golfklubb gör vi allt vi kan för att du skall känna dig trygg när du vistats hos oss. Våra gäster och medarbetares säkerhet är högsta prioritet.

Klubbhus och Restaurang

Klubbhuset har öppet 06.30-22.00 och restaurangen har öppet 10.00-18.00 men skall du besöka oss och vår verksamhet vill vi att du är helt frisk och symptomfri.

Vi uppmanar alla våra gäster att tvätta händerna noga, både före och efter ni besöker oss. Vi är också noga med att alla som är i tjänst hos oss självklart är friska och inte uppvisar några symptom på sjukdom.

Att undvika närkontakt med andra människor och hålla avstånden är en viktig grundregel.

Spel och tävlingar

Golfspel kan ske i nuläget, när banan är öppen. (Observera Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19)

Ingen tävlingsverksamhet tom 30 juni 2020

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tillämpar dessa i vår verksamhet. Vi kommer även att följa rekommendationerna från Riksidrottsförbundet och Golfförbundet vad gäller allt utövande av idrott.